Berekent AppartementAlkmaar makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementAlkmaar is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementAlkmaar bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Alkmaar vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Alkmaar. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Alkmaar. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Alkmaar, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Alkmaar, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Alkmaar. Op www.appartementalkmaar.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementAlkmaar of te reageren op een advertentie van een Appartement in Alkmaar.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Alkmaar, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Alkmaar kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementAlkmaar raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen